Πλεονεκτήματα

Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούν εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις σε αξιόπιστους Συμβεβλημένους Πάροχους Υγείας με ειδικά διαμορφωμένο τιμοκατάλογο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι Συμβεβλημένοι Πάροχοι Υγείας εκτελούν πιστοποιημένες εξετάσεις και υπηρεσίες, διαθέτοντας υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και επιλεγμένους ιατρούς διαγνώστες.

9+1 πλεονεκτήματα που κάνουν την Αγκαλιά Υγείας να ξεχωρίζει

Γραμμή Υγείας. Άμεσος τρόπος για να κλείσετε τα ραντεβού σας η για να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και των άλλων υπηρεσιών υγείας. Καλέστε στο 6937697396 και συνδεθείτε απευθείας με το Συμβεβλημένο Πάροχο Υγείας που επιθυμείτε.

Άμεση έκδοση και παραλαβή των αποτελεσμάτων. Τα περισσότερα αποτελέσματα εκδίδονται άμεσα και μπορείτε να τα παραλάβετε αυθημερόν από τη γραμματεία των Συμβεβλημένων Πάροχων Υγείας αλλά και στο σπίτι ή το γραφείο σας σε ηλεκτρονική μορφή ή με φαξ.

Ο τιμοκατάλογος είναι εξ’ αρχής κοινοποιημένος στις εταιρείες και τους δικαιούχους του προγράμματος και αναρτημένος στην ιστοσελίδα agkaliaygeias.gr. Οποιαδήποτε τροποποίηση ανακοινώνεται αμέσως στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

Προηγμένες εξετάσεις και υπηρεσίες όπως: Αιμοληψία ή ομαδικές αιμοληψίες κατ’ οίκον ή στον χώρο εργασίας από έμπειρους αιμολήπτες, δυνατός ο επανέλεγχος οποιουδήποτε αποτελέσματος. Προληπτικός έλεγχος check-up με τον ίδιο τιμοκατάλογο και χωρίς κανένα περιορισμό στο είδος και τον αριθμό των εξετάσεων. Παροχή ασθενοφόρου οχήματος για τη συνοδεία ασθενών, ηλικιωμένων και ατόμων με χρόνιες παθήσεις, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εντός νομού Αττικής και σε όλη την Ελλάδα. (Τα ασθενοφόρα είναι οχήματα μεταφοράς. Για επείγοντα, ή γενικότερα για περιστατικά που απαιτείται συνοδεία ιατρού, θα πρέπει να καλείτε στο κέτρο άμεσης βοήθειας του ΕΚΑΒ, τηλ. 166 ή ασθενοφόρα που έχουν μονάδα). Εξετάσεις σύγχρονης τεχνολογίας: Ψηφιακή μαστογραφία, Αξονική τομογραφία, Πανοραμικές ακτινογραφίες οδόντων, HPV με PCR ανίχνευσης καρκινογόνου ιού του τραχήλου της μήτρας, Test Παπανικολάου με τη νέα τεχνική Thin Prep Pap Test, Εξετάσεις Προγεννητικού Ελέγχου, κ.λ.π

Επιβράβευση τακτικών πελατών. Φροντίζετε την υγεία σας κάνοντας συχνά χρήση της κάρτας; Σας επιβραβεύουμε δίνοντάς σας έξτρα …προνόμια υγείας με ειδικά πακέτα εξετάσεων, επιπλέον εκπτώσεις και πολλά ακόμα οφέλη χρήσης.

Συμβουλευτική υποστήριξη στο τηλέφωνο 6937697396. Την υπηρεσία αυτή μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Αγκαλιά Υγείας. Ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται για ραντεβού και εξετάσεις στους Συμβεβλημένους Πάροχους Υγείας.
Συμμετέχετε σε προγράμματα ομαδικής ασφάλισης μέσω της εταιρίας σας;
Δείτε εδώ πως μπορείτε να μειώσετε το κόστος της ίδιας συμμετοχής σας στις εξετάσεις και να μεγιστοποιήσετε τις παροχές και τα οφέλη από τη χρήση της Αγκαλιάς Υγείας.

Μέσα από την ιστοσελίδα agkaliaygeias.gr, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, το δίκτυο εξυπηρέτησης και τις νέες παροχές του προγράμματος. Επίσης μέσω του μοναδικού κωδικού της κάρτας, γνωρίζετε άμεσα τα εξειδικευμένα για εσάς προγράμματα και οφέλη.

Τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου εξετάσεων από τους Συμβεβλημένους Πάροχους Υγείας, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να έχετε εσείς και η οικογένειά σας, το πλήρες ιστορικό της υγείας σας.

Διατήρηση του προγράμματος ακόμα και σε περίπτωση συνταξιοδότησης, ανεργίας, ή μη δυνατότητας άσκησης εργασίας.

9+1 Προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες κάθε Εταιρίας-Συνεργάτη. Μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για την εξέλιξη του προγράμματος που έχει σχεδιαστεί και ισχύει για τη δική σας ομάδα από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας μας.

 

Η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρωτοβάθμια πρόληψη – διάγνωση για την υγεία σας!